Wat doen wij?

​Bij Praktijk voor Mondverzorging kunt u altijd binnen een maand terecht.

U kunt de praktijk telefonisch of per email benaderen voor het maken van een (intake) afspraak.

De afspraak vindt plaats op het adres van de praktijk. Fazantstraat 180 in Alphen aan den Rijn.

Na de intake, waarin uw mondproblemen en/of wensen gediagnostiseerd en met u besproken worden, zal in overleg met u begonnen worden met de behandeling van uw mond.
De behandelingen kunnen uiteenlopen en zijn persoonlijk aangepast op uw behoeften en wensen.
Het kan zijn dat u geadviseerd wordt hiervoor meerdere afspraken te maken.

Ook wordt veel aandacht besteed aan voorlichting en mondhygiëne instructie, zodat u zelf op de hoogte bent van uw mondgezondheid en thuis in staat bent uw mond op een goede manier te reinigen om zo het resultaat positief te beïnvloeden.

Wij streven altijd naar het beste resultaat: een gezonde mond!

Jossie Rotteveel

 

Mondhygiënist en trotse eigenaresse van Praktijk voor Mondverzorging.

Ik ben afgestudeerd in het jaar 2000 aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) en dus al 20  jaar met veel plezier en enthousiasme werkzaam in het vakgebied van de mondhygiene en de parodontologie.

De ruimschootse ervaring heb ik vooral opgedaan in mondhygiëne- en algemene tandheelkunde praktijken.

Daarnaast geef ik theorie- en praktijklessen aan tandartsassistenten die preventie assistent willen worden.
 

'Het leuke aan mijn vak vind ik nog steeds de mensen die ik behandel: iedereen is weer anders! Dit vraagt om een individuele behandeling-op-maat, waar ook de mening en verwachting van de patient mede bepalend is.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig voelen in de praktijk, dat er ruimte is voor eigen inbreng en voor vragen. Maar deskundigheid en goede hygiëne vind ik het aller belangrijkste'.
 

Maryam Latifi

Sinds mijn negende woon ik in Nederland. Hier voelde ik mij al gauw thuis en wist meteen wat ik later wilde doen: werken in de zorg. Daarom heb ik eerst een opleiding tot apothekersassistente gevolgd en tien jaar met veel liefde gewerkt in diverse apotheken in Alphen aan den Rijn. Toch wilde ik meer. Naast mijn werk studeerde ik daarom Management in de Zorg en daarna Mondzorgkunde.

Toen ik mijn diploma's op zak had was het mijn droom om een eigen praktijk te hebben om de best mogelijke zorg aan mijn patienten te geven.

Deze droom is deels al werkelijkheid geworden sinds ik hier werk.

In deze praktijk heb ik alle tijd om er voor mijn patienten te zijn en hen goed te informeren. Ik vind het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk kunnen genieten van hun eigen gebit. Daarop zijn mijn behandelingen gericht. Ik wil ervoor zorgen dat mijn patienten weten hoe ze hun gebit optimaal kunnen verzorgen en daar help ik hen met alle liefde bij!

     Interview

 

In augustus 2015 is Jossie Rotteveel geinterviewd voor het '100 mirrors' project. Het is een project ter motivatie van vrouwelijke studenten   om na afstudering sneller over te gaan tot ondernemen.  Voor dit project worden aan 100 onderneemsters  met een voorbeeldfunctie vragen gesteld over  hun motivatie, hun marketing strategie, hun adviezen en hun valkuilen.

Dit is het resultaat:

Resultaat

Maak een afspraak

Praktijk voor Mondverzorging
Fazantstraat 180
2406 VN Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-653651

info@praktijkvoormondverzorging.com

KvK nr 59796960

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

© 2023 by The Amazing Smile, No animals were harmed in the making of this site.

Vind ons