top of page

Contact

Praktijk voor mondverzorging

Fazantstraat 180
2406 VN Alphen aan den Rijn
info@praktijkvoormondverzorging.com

Tel: 0172-653651

 

openingstijden:

ma               9:00 tot 16:00

di                 12:00 tot 20:00

wo                9:00 tot 17:30

do                 8:30 tot 17:30

vr                  8:30 tot 16:30

Your details were sent successfully!

Niet tevreden? Praat erover met ons

Wij vinden het mondzorgpraktijk belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen. Als u niet tevreden over ons bent of als u vindt dat iets beter kan, dan horen wij dit graag. Laat ons weten waarom u niet tevreden bent dan kunnen wij proberen uw probleem of klacht op te lossen. Vindt u dit lastig of komt u er met ons niet uit? Dan kunt u uw klacht vertrouwelijk bespreken met een klachtenfunctionaris.

Klacht indienen
De klachtenfunctionaris is onafhankelijk en onpartijdig en kan samen met u naar een oplossing zoeken, zoals bemiddelen tussen u en uw mondhygienist. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Wilt u hulp van een klachtenfunctionaris? Vult u dan het klachtenformulier in op de website van skge
U kunt ook eerst bellen naar 088 0229190.

Stuurt u liever uw klacht per post? Dan is het belangrijk dat u een duidelijke omschrijving geeft wanneer en waar de gebeurtenis plaatsvond, over wie u een klacht heeft en waarom u niet tevreden bent. Vergeet u niet uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. U kunt uw klacht sturen naar:

skge, Postbus 8018, 5601 KA Eindhoven
Voor vragen kunt u bellen naar 088 0229100.

Geschilleninstantie
Als u ook met hulp van de klachtenfunctionaris er echt niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie mondhygiene. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (een (voormalig) rechter), uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris (jurist). De uitspraak van de geschilleninstantie is bindend.

 

Meer informatie vindt u in de folder in de wachtkamer en op www.skge.nl.

 

[Is er sprake van een waarnemend mondhygienist werkzaam op basis van een overeenkomst voor praktijkmedewerking? Deze heeft mogelijk dan een andere klachtenregeling dan die van de praktijkhouder. Pas dit dan in de tekst aan en verwijs naar het klachtenformulier.]
 

bottom of page